Úgy látom Itáliában se telik el úgy nap, hogy ne történne valami vicces vagy tragikus. Ez esetben szerencsére nem történt baj, csak hatalmas anyagi kár ....

Szóval a lényeg. Adott egy boldog pár, akik az esküvőre készülnek Livornoban. Az az ötletük támadt, hogy bérelnek egy kisebb repülőt és a pilóta segédje a levegőből ejtse ki az esküvői csokrot a női vendégek közé. Arra azonban senki nem számított, hogy a virágcsokor, amit fém huzallal kötöttek össze, a repülőgép motorjában landol és tüzet is fog.... A gép egyenesen egy közelben álló hotelnek repült, az ott vendégeskedő 50 turista közül szerencsére senkinek sem lett baja. Ja! A pilóta is könnyebb sérülésekkel megúszta a "kalandot", az utas is túl van az életveszélyen.

Ezt az esküvőt szerintem senki nem fogja elfelejteni......

 

Szerző: Fiorentina  2009.07.17. 17:42 2 komment

Címkék: baleset esküvő

A bejegyzés trackback címe:

https://italy.blog.hu/api/trackback/id/tr841251854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolloJuve 2009.07.24. 20:59:39

Hehe. Üdv újra, most látom, hogy újra posztolsz! Vissza is olvasok jól :D

Fiorentina 2009.08.24. 23:01:40

Szia! Inkább csak posztolgatok :))!!! Mostanában "sajnos" kevés a szabadidőm, de ha vége a nyárnak, újra belevetem magam a blogírásba :)))!!!!
süti beállítások módosítása