Ez a blog azoknak szól, akik voltak, vannak vagy szeretnének elmenni Olaszországba. Az én szerelmem Itália felé kb 15 éve kezdődött, amikor ellátogattunk Velencébe. Lenyűgözött és vártam, hogy még többet is láthassak ebből az országból. Még abban az évben egy kis kirándulást tettünk Firenze, Pisa és környékére. Majd lejjebb is "merészkedtünk", egészen Szicíliáig. Szüleim szinte minden évben elmennek valamerre (Olaszországon belül) autóval két hétre és néha velük tartok. Megtervezik az utat és elindulnak. Amerre a szívük diktálja, szeretek velük menni, mert nem egy tipikus nyaralás. Nem csak egy városba mennek olyankor, hanem betájolnak egy helyet és a környék összes városát, falvát meglátogatják. Ők csinálják jól :)!

Szóval csak nekik szeretném megköszönni, hogy ennyi élménnyel gazdagítottak életem során!!! Így elmondhatom, hogy rengeteg helyre sikerült eljutnom az országon belül, de azért még vannak kimaradások...

 

Szerző: Fiorentina  2008.11.04. 07:54 Szólj hozzá!

Címkék: utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://italy.blog.hu/api/trackback/id/tr74748780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása